Öhajkhagkjdfn.

Det är som att musten gått ur mig litegrann och latheten återfunnit sig nu när Arbetenas Arbete är inlämnat. Jag kämpar med Björneloos avhandling om hållbar utveckling, som vi ska ha seminarie på, men resultatet av min läsning blev istället en entimmes tupplur. Man blir trött av att läsa.

Jag har ialla fall hängt tvätt och kommit mig för att ringa S-viks kommun och fråga efter min uteblivna lön. Tyvärr var hon som håller hand om just min lön sjuk på obestämd tid, så jag får väl räkna med att bara drömma om slantarna tillsvidare och hoppas att de åminstone kommer före jul.

Joel kom hem igår och var på bra humör. Han och Henrik hade brottning och judo i säkert en timme och kittlades, ropade och skrek. Henrik sprang runt i sina håliga långkalsonger och Joels herrhatt på huvudet och den mindre grabben sprang framför för att skona sitt liv från de otäcka "kittlarhänderna". Jag var nöjd över att lämna dem ensamma en stund för att åka och träna.

Det är bara flytt i huvudena på oss nuförtiden. Vi springer runt med måttband och letar tapeter på nätet. Jag kom på en smart idé för att kolla vilka tapeter som passar till skåpet vi ska ha i hallen.

image93image94

Vad sägs om denna?         Brunt mönster? 
image95image96                  
Grönt?                                      Eller randigt?

Nääjjjj...... nu måst jag läsa lite till, sen halka ut med Seidi på promenad. Satans isigt på vägarna! Kör försiktigt!

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Ettan eller tvåan, helt klart. Smart att använda dina kunskaper i Photoshop!!!

Haha, låter som Hempi har barnasinnet kvar han me. Garvar åt "sprang runt i sina håliga långkalsonger och Joels herrhatt", vilken syn. Garv!

Det där med obetald lön. Ja herrejävlar, jag har FORTFARANDE INTE fått min moderskapspenning som jag lämnade in 2 oktober. Suck.

Postat av: Simon

Randigt eller gront....Lungt....

2007-11-27 @ 18:30:37
Postat av: Linda

Jag röstar på den gröna!! De andra är så vanliga nu känns det som. Man kan se dem lite överallt..

2007-11-27 @ 18:41:47
URL: http://sumairus.blogg.se
Postat av: Jenny

Ja, smaken är ju som baken... vissa har större! Nu är det där inga favvotapeter, jag bara tog första bästa. Så det blir nog ingen av dem ialla fall. Randigt har vi funderat på, men isåfall randigt på längden liksom.

2007-11-27 @ 18:42:38
Postat av: Tessa

Det beror ju på hur man har därhemma, hur det passar lixom. Men ni vill ha tapet då? Slät (inga nå jävla fiskbensmönstrat) glasfiberväv är ju jävligt praktiskt, hållbart och t.o.m snyggt, lätt att måla om när man tröttat.

Urk, för den där gröna iallafall.

2007-11-27 @ 20:13:22
URL: http://bianco.webblogg.se
Postat av: Jenny

Nä, det ska vara tapet. Men nu när vi har tänkt på ränder litegrann, funderade vi på att måla randigt. Men så kom vi på att det blir ett satans tejpande. Så tapet, jo. Och så ska den passa till det röda vardagsrummet, typ samma röd som ni har...eller int. jag vet inte, jävligt rött är det ialla fall.

2007-11-28 @ 08:51:43

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback