Ös.

Full rulle från och med tidig morgon idag.
När jag och Joel kom till dagis var det alldeles dött. Inga barn, ingen personal.
Då fick jag syn på en lapp på dörren:

Teater: Tummelisa
13 november kl. 9.00 på Uncan.
Vi åker från dagis med bussen 8.20

Att jag alltid lyckas missa de där teatrarna! Iofs visste jag inte ens om det den här gången. Jag packade in gänget (Seidi och Joel) i bilen och drog till Uncan. Där var teatern i full gång, jag smög in med Joel och lämnade honom.

Nu har jag suttit med resultatdelen av uppsatsen och kämpat för att få in all text på ett, som det står i metodboken, så ekonomiskt sätt som möjligt och snart ska jag hämta Joel, åka med honom till tandläkaren och sen iväg till Rby på möte och planering av luciaprogram.

Ikväll tror jag att jag ska sätta igång och röja ur skrubben. Dags att förbereda sig att man inte har en miljon saker som ska föras bort eller kastas på tippen sen när det är flyttdags. Jag har t ex möbler som inte tillhör mig. Tessa, blåa byrån, kistan och fina sängen... har du nå plats för dem? :) Den som sen behöver en unken soffa och två fåtöljer i brun plysch som luktar kropp och hud och har lite fläckar av olika slag är välkommen att hämta. Ett databord finns till handa, samt en 120 cm resårmadrass. Jag ska bjuda in till loppis, tror jag.

Vad gör jag? Jag har inte alls tid med det här. Hejdå.


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Jammen vad bra att du förbereder mig för möblerna. Nej jag har ingen plats för dem, men om inte heller du har det så får jag nog böka fram ett utrymme för dem bara. Det tar ju minst 1½ år ännu innan vi får huset inflyttningsklart.

Skönt att höra att fler inte alltid är med på dagisnoterna. På Lis dagis känner de oss rätt väl. För ska de någonstans på morgonen så meddelar de oss personligen vid hämtning dagen innan "imorgon ska vi gå ut i skogen, så då behöver hon vara här 9.30", såå tacksam för d. Annars slinker man ju in kvart i, oavsett om man tänkt att man ska hinna till halv. Suck. Tur att man slipper de där lämna/hämta bestyren för ett tag. Imorse bylsade Chrille på sig passliga kläder, så Li skulle få cykla i regnet till dagis. Själv sku man ju typ tagit bilen *flin*


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback