Imorrn är det!

Nej, det är faktiskt inte idag jag fyller år. Jag är lite förvirrad och hade skrivit fel dag på bloggen. Det är alltså imorgon :) Herregud, så mycket som jag hållt på och tjatat om den här födelsedagen verkar det nästan som om det är nån stor grej. Men det är det inte. Men varför tycker jag det är lite småpinigt att det verkar som om jag gör en stor grej av det? Födelsedagar är ju trevliga! Det är ungefär samma sak som att man helst inte ska gilla julen nuförtiden. Usch, vad det är klyschigt att säga: "Bah, jul? Sånt firar inte jag ialla fall. Det är bara dyrt med julklappar, bla bla bla."
Jag har säkert kläckt det ur mig någongång jag med, men jag tänker ändra mig!

Jul och födelsedagar ÄR trrrrevliga! Då kan man träffas och snacka skit en stunn.

Ikväll hade jag ialla fall några gäster som kom hit och snackade skit (imorrn, på min riktiga födelsedag är jag upptagen med annat).
Mamma och Johan kom.
Och så Tessa och Jeff. Li hade inte lust eftersom att inte Joel var hemma, haha. Jeff ser lite ut som dvärgen Toker i Snövit och röjer slätt det som kommer i hans väg. Han har ett stort, brett smajl och små vingmuttrar som står rätt ut från huvudet.

  
Toker?                                                                  Jeff?

Förlåt att jag snodde en bild från din blogg, Tessa. Men jag kunde inte hålla mig. Gu, vad gulligt!


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahaha, d gör inge! Gulleee, liknar ju. Nu har han ännu ett smeknamn -toker, passar honom verkligen.

Postat av: Linda

Hade varit najsigt att snacka lite skit, men hade lovat bort mig till stallet. Hade hand om kvällsmatning o grejer, så jag kunde inte gärna backa ur. Hoppas stumpan inte blir alldeles för slut av sina sprutor så kanske vi kan komma en sväng efter middag idag.

2008-08-14 @ 08:43:25

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback