Nightmares!

Nätterna har plågat mig med hemska drömmar på sista tiden:

Jag kommer till skolan i tron på att det är en hel vecka kvar till skolstart bara för att upptäcka att alla elever sitter förväntansfullt i klassrummet när jag kliver in. Herregud! Börjar vi idag? Och jag har ingenting iordningsställt! Ingenting planerat! Vad fan ska jag göra?!

Jag står längst framme vid tavlan och skriker "tyyyyysssstaaaa!" men ingen av eleverna tar någon notis om mig. De väsnas, bråkas och lever om. Uppgivet slår jag ut med händerna. Nej, jag borde verkligen inte vara lärare.

Till på det har jag svårt att sova. Istället ligger jag och grubblar:

Kanske jag skulle göra en sån där fin födelsedagskrans att ha på tavlan när någon fyller år. Den ska vara med sjöstjärnor, fiskar och snäckor. Hmm... jag kan rita med svart tusch och kopiera på färgat papper... mjo.... så får det bli.

Ska jag ha lådhurtsena där vid väggen som jag ställde dem idag, eller blir det konstigt när den sticker ut rätt från väggen...?

Dom-dom, dabba dom-dom, dabba dom-dom, dom dom-dom... och medan halva gruppen sjunger basstämman så kan halva sjunga melodin: "when the night has come, and the land is dark..."

........................................................................................................

Igår var jag ialla fall till skolan och ställde iordning en hel del. Jag fick massor med material att använda från Eva, som hade ettor ifjol. Vad skulle man göra utan kolleger?! Nu känner jag mig lite lugnare. 

Nu morgonkaffe och lite OS innan det är dags att dra till plugget igen.


 

Kommentarer:
Postat av: Mor

Jo, dom där drömmarna känner jag igen! Den värsta jag har drömt var att jag kom alldeles för tidigt första dagen och eftersom jag var trött klädde jag av mig och lade mig att sova i en säng som av någon anledning stod bak i klassen. När jag vaknade hade skoldagen börjat och klassrummet var fyllt av elever, och tydligen hade jag gått och lagt mig i fel klassrum (fel skola?) för Christer Andersson på GHS stod framme vid katedern och undervisade. Jag tog mina kläder och tassade ut alldeles naken... En riktig rysare...

Postat av: Anonym

2008-08-12 @ 08:25:05
URL: http://britt-hoftled.blogspot.com
Postat av: Jenny

Haha! Ja, det var nästan ännu värre det även om Christer säkert inte skulle misstycka :)

2008-08-12 @ 17:02:51
URL: http://jeneli.webblogg.se/
Postat av: Linda

Det kommer gå så bra! =) Du är bäst!

2008-08-12 @ 21:59:51
Postat av: Tessa

Hahaha, men fy sejdan för Britt, jag dööööör, skön dröm.



Naturligt att drömma då man är orolig över ngt, kommer gå finfint, du e så duktig då!

2008-08-13 @ 09:10:26
URL: http://bianco.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback