Kul kul

Inte ofta den här bloggen uppdateras numer. Jag har tröttnat lite på att det jämt blir det här dagboksstuket; "Idag har jag..." Men nu har jag lite kul saker att berätta, så här är "dagboksinlägget" söndagen den 14 december 2008:

Hade en riktig TOPPENKVÄLL igår! Ett "udda gäng" (som Carola uttryckte sig) hade bokat båt-buss-a la carte biljetter på M/S Eckerö. En luciakryss. Det udda gänget bestod av mig, Tessa, Victor (känner lite), John (känner inte alls) och Kaj (känner sådär). Och vi hade så jääävla roligt! Efter att blitt spillda vin på av servitrisen i a la carten och fått fläckspray, ursäkt av intendenten samt kaffe och avec helt gratis, så tågade vi upp till "Nattklubben" där Ålands bästa och snyggaste band spelade. Jag talar naturligtvis om Soundway. Jag menar... de har en en singing bee mästare, en snygg gitarrist, en het brud, en kvick trummis och en fingerfärdig keybordist. Need I say more. Gästartist igår afton var ... ta daaa! Jag! FIck äran att uppträda med min egenkomponerade Tomten i galaxen, samt Carola (Häggkvists) Främling.
Vips så var båtfärden över och efter en snabb dryckespaus hemma hos Kaj struttade vi till Stadshotellet Arkipelag. Röj på dansgolvet och sen taxifärd hemåt.
Som sagt - en toppenkväll!

För övrigt så fick jag låna Sex and the city boxen av Linda och NU KAN JAG INTE SLITA MIG! "Ett avsnitt till, ett avsnitt till" och nu vet jag vem som är tredje personen på min tio i topp lista på sexiga hunkar. Hans namn är John Corbett och spelar Aidan i serien. Jag dör.
Kolla in den här scenen, t ex. Och jag kan inte låta bli att använda mitt favorituttryck: Need I say more?

Här har ni hela listan (ännu ej fullständig) och utan inbördes ordning:
Robbie Williams
Markus Fagervall
John Corbett

(Jag vet, jag är fjortis)
 

Annat kul:
Köpte en ny fin Billabong-jacka från Larssons vattensport. Det var fru Larsson som ringde och påstod att de hade en jacka som jag bara måååste seee! Jag såg, jag köpte. (Och var glad å på fyllan igår och i princip bekände min kärlek till fru Larsson som var så otroligt fantastisk och bra för att hon hittat MIN jacka... tror t o m jag pressade fram någon krokodiltår och hade vibrato i rösten).

Snart får jag jullov och DET mina vänner ska bli skönt.

Over and out.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Asså jag får pirr i magen av han där Aidan, alltid fått. Hur i helvite kan man ha såna där blickar. Mmm, myskille.

Postat av: Tessa

Härriguuu va vi hade roligt på krissen. Hade du komponerat den där sången själv?!! D missa jag, du e förjävla duktig. Främling tror jag att jag missa, herregud var var jag? Sen så missa jag ju avslutslåten, då va jag och sket? Tack för en underbarkväll iallafall. Jag är bakis ännu.

2008-12-15 @ 09:05:40
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Linda

Sen har du ju faktiskt varit på en stockholmsweekend också. Massa roligt har du haft nu. Hoppas det har gett dig lite energi.





2008-12-15 @ 10:50:44
Postat av: Anonym

Hej du, jag bara ÄLSKAR John Corbett, alltid gjort. Jag kan titta på MY BIG FAT GREEK WEDDING om och om igen... En ny favorit är också Edward Norton, HAN är fin!!

Och tack för alla snälla ord, både på fyllan och i bloggen. Tack för den "heta bruden", tack för att "jag känner dig så bra", tack för vibraton i rösten och den härliga härliga tomtesången, som jag går och sjunger på jämt och ständigt. Jag är superglad att vi är vänner och kan umgås utan problem. Skulle vilja göra det oftare dock och ibland någon gång också med spritintag och utan barn. Fast jag spelar ju alla helger, så jag har ingen aning när det skulle bli av, men det skulle säkert vara jävligt kul! Gärna i sånt udda gäng också som ni var i helgen. Det verkar ju vara ett lyckat koncept! Kramar på dig.

2008-12-15 @ 13:51:47
Postat av: Jenny

Roligt roligt! Allting kul! Och Stockholmsweekenden har jag inte glömt såklart!

Ja, Carola. Du och jag har nog aldrig festat ihop, tror jag. Det skulle vara skoj med en helkväll med dig. SÄg bara till en helg när du inte ska sjunga.

(Och bakis jo. Idag frågade Peter i skolan vad jag hade gjort med ögonen. "Har du gråtit?" Nää... bara lite bakfylleglansig ännu.)

2008-12-15 @ 17:10:31
Postat av: Anonym

Hur går det med karlarna, har du samma gamla Henrik fortfarande?

2008-12-15 @ 18:37:27
Postat av: Jenny

Jo.

2008-12-15 @ 20:16:35
Postat av: Tessa

Jag har å den där melodin i huvet, den va så glad lixom. Du måste sjunga den för mig igen Jenny! Gulle!

2008-12-15 @ 20:43:12
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Carola

Vem kom det där ifrån? Det var inte mitt inlägg!

2008-12-16 @ 13:37:30

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback