Julhelgen.

Sådär. Då var julen över för den här gången. Och det blev ju ganska bra trots min pessimistiska inställning tidigare.

Julafton började på morgonen med att öppna lite paket som Tomten lämnat på natten. Både jag och Joel skulle iväg och vem orkar släpa klappar runt halva Åland? Joel måste verkligen ha varit snäll i år, för han fick precis vad han önskade sig och mer därtill.
Vid 14-snåret lämnade jag av Joel hos hans farmor och åkte vidare till Pappa. Jag, Farmor och Pappa tog oss en varsin Blossa starkvinsglögg och efter en mugg av den rykande heta drycken fick Farmor glansiga ögon och släpig tunga. Hon måste äta lite julskinka för att nyktra i och blev normal igen efter en skiva grisrumpa och ett glas vatten. Jonas och Maria tittade förbi och när Tomten är far till alla barnen stoppade vid sista reklampausen åkte jag hem.

Juldagen var som vigd åt utgång, eftersom jag inte hade något barn hemma. Ja, en lång promenad blev det mitt på dagen. Sen middag hemma hos svärisarna. Och senare stillsamt hemma hos Fredrika och Daniel. Vi drack vin, glögg och lekte med lillvovven Ozzy som är en betydligt smalare variant av Seidi. Hemma vid 01, halvnykter.

Annandagen spenderade vi i soffan. Jag fick nästan liggsår och blev riktigt rastlös vid 23-snåret. Som tur har vi bunkrat lite pocket såhär under ledigheten och jag har satt tänderna i Jens Lapidus Snabba cash.

Idag kom Joel hem och vi har byggt lego och spelat Guitar Hero under dagen. Kul, kul.



Såhär ser mitt nattygsbord ut. Längst ner lite läsinlärningslitteratur (kopierat, hähä).
Ovanpå det ToppHälsa.
Men högst i topp ligger ändå pocket. (Även om de två översta böckerna inte var nå vidare bra och har blivit åsidosatta för Lapidus.)

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Hahaha, jag dööör va rolig bild. Ordning o reda. Jag lyfter hatten av alla som pallar sätta in bild på sina odågor till "allt-i-allo-skåp", kylskåpsdörren, och ja ditt nattygsbord var ju å lite kul. Måst dela med mig av nåt av mina hemligheter snart känner jag.



Jag skulle vilja ge mig själv en rejäl fylla med kul sällskap i jul, men nä, nu går man på antibiotika för armjäveln, men den 5:e är det julfest, jag laddar. KRAMISARRRRRR

Postat av: moster

Hej!

Läste ditt bekymmer om julfirandet. Mitt råd: Skit i alltihop.Far på en resa till solen och koppla av. Det skulle Joel också gilla. Och du slipper alla bekymmer. Vi kom just hem från Florida och är gladeligen ovetande om alla julbestyr!!

2008-12-31 @ 01:31:01
Postat av: Tessa

Smart tips från moster. Börja spara pengar nu och dra nästa jul. Kramisar

2008-12-31 @ 15:42:01
URL: http://bianco.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback