Kalajs.

Det blev inte bara en öl på fredagen. Inte heller två. Det var betydligt fler. Sen delade jag och mitt middagssällskap Tessa på en flaska vin där vi satt på Indigos uteservering och njöt av vuxensällskap. Tyvärr hamnar man ändå alltid in på samtalsämnet som rör de små man har hemma - barnen. Men när vi kommit så långt att vi snubblade in genom Arkens entré hade vi glömt bort barnen och hade mer siktet inställt på dansgolv och dricka. Och så blev det sent (tidigt?) och jag var kalas när jag i stöd av min sambo åkte hem i taxi. Och medans jag skriver det här kommer jag på att jag fortfarande har cylen i stan. Ojdå.

På lördagen mådde jag som en strumpa - jag var lak, sladdrig och luktade illa. Jag vred ur mig i toaletten och laddade inför kalaset som stundade lite senare. Skutviksfesten.
Påväg ut mot Sund, åkte vi via Esso och tankade och köpte en varsin panini. Små, små tuggor fick jag ta och först när vi körde över Färjsundsbron hade jag fått i mig hela. Sakta men säkert kom jag åter till livet och deltog pigg och glad i alla tävlingar som gick av stapeln under eftermiddagen i Skutviken.
Det var tipsrunda genom ris och moras i skogen. Det var backklättring (på ölbackar alltså) och "hämta vatten i stövel" genom att ha stöveln på foten och kuta ner till sjöss för att sedan - utan att ta av stöveln - hälla vattnet i en hink. Sen skjöt vi luftgevär, vi fick kluriga ja - eller nejfrågor om festens deltagare och vi lade pussel.
Mitt lag - Team Brazil - var såklart det vinnande laget!
När alla lagt sig, åkt hem eller till stan, var det bara några tappra festare kvar som stela av kyla bänkade sig i lilla strandbastun. VI övernattade sedan hon mamma och Johan.
_____________________

Idag har jag ont i halsen och snorar. Jag fick ställa in boxpasset idag t o m! Jag och Joel har hållt oss inomhus och sytt en fin kudde!

Nu ska jag gå och vila mig lite. *host, host*

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Förstår att du e loj, jag hade nästan värre krappis igår än vad jag hade i lördags, trots att jag drack enbart 1 glas rödvin på lördagskvällen. Min cykel står å nånstans vid Indigo ännu. Tur att vi parkade dem utanför Bagarstugan, ser bättre ut att den står där en vecka än vid Indigos uteservering =)



Ja herregud, jag minns inte så mycket av kvällen. En jävla massa barnsnack jo, d minns jag nu när du skriver d. Beruskad någge nog antar jag att jag blev, träffa jag oxå Hemppi? Sjuka luckor. Nu undrar jag hur pumppasset går ikväll 20.15...


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback