Avslutning.

Jag har sommarlov! (Nästan.)
I fredags hade vi avslutning på skolan. Det blev inget tårdrypande avskedstal till klassen. Jag kände att det vore att utmana ödet. Jag ville inte visa mig så sårbar och stå med pipig röst och darrande underläpp, medan alla föräldrar stod och såg på mig för första (och sista) gången. Dessutom blev jag mer irriterad än rörd under betygsutdelningen, eftersom det var mycket fnittriga, förväntansfulla och skoltrötta elever som satt framför mig. Ett kackelorum var det, rent ut sagt och helst av allt hade jag höjt rösten och bett dem visa lite hänsyn gentemot den som just då högtidligt mottog sitt betyg, men jag kände att det inte var läge just då... av någon anledning...

Sen kramades vi och sa hejdå och det kändes riktigt skönt. Efterfest i lärarrummet med silltårta och gräddtårta och kaffe. Sen skulle alla presenter bäras till bilen och sen åkte jag hem och spenderade resten av dagen i solen på balkongen.
På kvällen åt vi avslutningsmiddag på Club Marin och ännu senare ärade jag både Indigo och Arken med att besöka dem. Det var mest kul.

Nu längtar jag redan till hösten! I torsdags hälsade jag på mina blivande elever, som för tillfället är små dagisbarn. Tänk att det är jag som ska få ansvaret för att göra dem till skolbarn. Huvva! Det blir mycket jobb, men jisses vilka rara barn (och busiga). Spännande!


Kommentarer:
Postat av: Anonym

gud så roligt med sommarlov, tänk om man fick gå ut 6an nu och få sommarlov och gå med pirr i magen hela somarn av väntan på högstadiet.

Ja du e duktig du som kommer att orka med alla dessa nya skolelever som inte tidigare har behöft haft så mycket ansvar dom kommer måsta ha i skolan.



Ni måste ju komma hit och hälsa på något i sommar tycker jag.

Ha det bra hälsa familjen

2008-06-09 @ 11:47:31
Postat av: ann-catherine

2008-06-09 @ 11:48:34
Postat av: Ann-catherine

det syndes inte mitt namn i den förra komentaren...men hoppas det gör det nu då

2008-06-09 @ 11:49:55
Postat av: Carola Larsson

Och tänk vad skönt att det blir du som får ta hand om våra små dagisbarn till hösten. Kan inte tänka mig någon bättre att överlåta mitt barn till :-).

Han kommer att ha det så bra med dig.

Hoppas du får en jätteskön sommar och hälsar på oss riktigt ofta. KRAM!

2008-06-10 @ 10:06:42

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback