EMD.

Alandica kultur och kongress. Jävla fjantigt namn. Fast bättre än att döpa ett badhus till Mariebad.

Hursomhelst ärade jag, liksom EMD, Alandica med ett besök ikväll. EMD hör väl inte till mina idoler direkt, men däremot Joels. Han ääälskar dem och tycker att alla i gruppen är lika snygga! Det var ett myller av barn /släsch/ ungdomar i entren och efter en stunds köande under överinseende av en välbemannad vaktstyrka med hörsnäckor och stärkta kragar fick vi tåga in i stora salen och sätta oss högst upp på läktaren. Det dröjde inte länge, enligt mig, och alltför länge, enligt Joel, innan Erik, Mattias och Danny entrade scenen. Sorlet i salen förbyttes mot jubel och sen var det igång!
Nu är jag ingen lysande rescencent (jag kan nog inte ens stava själva ordet rätt) men jag tror att jag vågar skriva att det var avslappnad med en hel del skojjigt mellansnack:
- "Ja, både Danny och Erik har ju släppt singelalbum, men jag har ju inte släppt nåt än" sa Mattias.
- "Jo, tidigare i hotellrummet gjorde du det" fnissade Erik... eller kanske Danny.
Så lämplig humor för en trettonårig publik och en och annan förvuxen fjortis = jag!
Hursomhelst - från att ha klappat lite blygt i takt till musiken fann jag mig plötsligt ståendes på läktaren i kulturhuset med fjantigt namn. Jag sjöng och vevade med armarna och fnissade förtjust "Nu kommer min låt" när de sjöng "Jennie let me love you".
Sådär kul kan det bli en torsdagskväll! Tänk att vi kommit så långt på Åland att man helt spontant kan bestämma sig för att gå på konsert!

Kanske inte Alandica är så tokigt ialla fall...


Kommentarer:
Postat av: Tessa

Härligt att läsa! Ja Åland är på fram marsch, sku vari kul å kikat. Man är ju lixom lite harkel småförtjust i de där killarna. Kan precis se dig framför mig, haha. Jag skulle väl inte varit bättre själv, en och annan busvissling skulle man väl fått ur sej, hahah.

Postat av: Linda

Ja, jag vart lite sugen att haka på när du lämnade Seidi. Inte ofta sånt händer i mörkret på den här ön.

2009-04-03 @ 21:24:01

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback