Aktiv ledighet.

Idag har jag brutit mina invanda ledighetsrutiner.
Tristan kom hit imorse, då hans föräldrar är allt annat än lediga. Vi är gärna barnvakt, Joel och Tristan leker (ehm... spelar DS) så bra tillsammans. Jag tog en långpromenad med Seidi, den tog mycket längre tid än vanligt då det var omöjligt att ta sig ett steg framåt utan att kana två steg tillbaka. Och gul snö är Seidis favorit, hon måste stanna och lukta på ALLA gula pissfläckar.
När jag kom hem fixade jag lunch åt grabbarna och lurade dem att sluta spela genom att föreslå ett Mariebadbesök. Det gick de med på. Vi slirade dit, lekte på flytdon i terapibassängen, hoppade kanonen i "kalla bassängen", dök i utebassängen, plaskade i äventyrsbassängen och sörplade hud- och hårrester i bubbelpoolen.
Grabbarna har ännu inte blivit generade av att byta om i damernas omklädningsrum och ännu är de inte så stora att någon "dam" skulle titta argt på dem för att de inte går in i herrarnas och byter om.
Efter badet åkte vi till Saltvik med Tristan och i bilen hem hade jag bara Seidi med mig. Joel skulle sova över. Inte mig emot! Då kunde jag åka och bodypumpa i lugn och ro!
Så, idag har jag varit aktiv i min ledighet. Nu är jag helt slut, imorrn måste jag nog vila :)

Kommentarer:
Postat av: AnneEnkvist

Saknar dina skriverier!!

2010-01-13 @ 12:48:03
Postat av: AnneEnkvist

Hej! Saknar dina skriverier!!

2010-01-13 @ 12:52:49

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback