Kära dagbok.

4 december 2009
Kära dagbok.
Ikväll var jag på julbord till Soltuna tillsammans med mina kära kolleger. Ord kan inte beskriva hur god mat det var, hur mycket mat det var, vilka underbara smaker det finns!! Jag åt så magen krampade.
Efter middagen åkte jag med Carro och Patrik till stan. P lurade i oss att Mariepark var the place to be denna afton. Fotbollsgala med 200 snygga och vältränade killar!
Men, precis så tråkigt var det där som när man hör ordet gala. Alltså, långbord, styva kostymer och aftonklänningar, långdragna tal och utmärkelser. Ja, alltså, vi var inte ens in ordentligt, innan vi bestämde oss för att dra till Indigo istället.
Patrik åkte hem medan jag och Carro åkte till Arken.
5 december 2009
Urk. Trött. Illamående.
Åker vid 15-tiden ut till Sund, där vi ska fira "Mellanjul" hos Mor och Johan. De åker nämnligen utomlands över Stora jul, så vi tjuvstartar lite med julmat och paket. De där vanliga hade samlats i Strandhyddan: Anna, Fredrik och Carro (inte hon från igår), Siv, Oliver, Simon, A-C, pojkarna och så jag och Joel.
Återigen fick jag äta mig ordentligt mätt på god julmat. Efter kaffe och kaka spelade vi När och Fjärran. Jag, Joel och Fredrik vann överlägset!
Sen sov jag och Joel tillsammans på en 90cm knarrig luftmadrass. Men det gick bra det med.
6 december 2009
Sover länge, äter frulle, ser på Robinson. Åker via Sparhallen hem och sen iväg till Linda och Vilja för att baka pepparkakor. Inte lätt med en ettåring :) Men konstigt nog gillade Vilja mjölet bättre än pepparkaksdegen. Joel var duktig och kavlade, tryckte ut och satte på plåt.
Nu har jag vilat en stund. Lite skoljobb. Konstig blogg.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback