låv

Idag klockan 13.32 cirka, då jag satt allena kvar på skolan började jag nästan lipa av lättnad över att det efterlängtade jullovet äntligen var här!
Sen åkte jag till Bifa och lämnade Das Auto i deras våld *sniff*. Fick åka med Carola in till stan och hälsa på i hennes nya jobb - Ekokliniken i Sittkoffs. Där har de ekologiska grejer, härliga behandlingar och massa annat bra. Dessutom är det så trevlig personal där! Och jag blev bjuden på te :) Jag rekommenderar er att åka dit! Varför inte köpa en sistaminutenklapp? :):) Åkte hem med Linda och Vilja och var nära att sno med mig en lämnad gran som låg utanför Alandica. Varför ligger det granar där, liksom?
Imorgon ska jag åka in med Nylock till veterinären. Jag påtade en tops i örat på honom igårkväll och grävde ut lite geggamojja som jag satte i en burk. Påvägen till skolan imorse körde jag via Smådjurskliniken och lämnade in provet. På eftermiddagen ringde de och sa att det inte var skabb, utan förmodligen någon öroninfektion/flammationvaddetnuvar. Det blir säkert billigt också.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback