Sexparty.

Jag sa till min goda vän F igår att mitt liv är lite likt en såpa emellanåt. Jag kan för tillfället inte klaga på att det är tråkigt och händelselöst. Det är lite action och drama, ibland i triangelform, men allt kan jag ju inte outa här.
Vi satt i F:s soffa och kollade på några avsnitt av Californication, en serie med mkt action, drama, kärlek, 6 och humor som jag tänker be honom bränna åt mig. Mitt jullov ska förgyllas av Hank och hans upptåg. Lookin forward to it.
Iallefall. På lördagsagendan stod det Sexparty hos Linda kl 19. Men jag, Tessa och Fredrika grundade med lite förrätt och öl på Dinos redan före 18. Sen drog vi till Lotsis och möttes av ett bord uppdukat med oljor, ljus, böcker, rumpsnören, dildos, geishakulor och menskoppar. Vi fick varje produkt presenterad av försäljaren och alla delade med sig av sina erfarenheter. Vissa var rätt erfarana i sexleksaksdjungeln, andra visste knappt vad en geishakula var. "Såna där har Joel en hel påse av hemma" sa jag och såg ett sätt att spara många tior.
När Kicki, eller vad hon nu hette, presenterat klart fick vi botanisera bland produkterna och även smita in på toa och prova en speciell salva. Rödrosiga kom vi en och en ut från toaletten och blev mitt i allt väldigt köpsugna. Smart, hon där Kicki.
Min beställningslista blev dock rätt kort, jag tog en menskopp som jag varit sugen på att prova ett tag + en liten sak för eget välbefinnande.
Vi hann även sjunga Singstar en stund innan det var dags att rulla ner till Arken. Gamla, härliga Soundway var tillbaka i nattklubben och vi dansade oss svettiga. Och tro´t eller ej, men på söndagsmorgonen vaknade jag PIGG och sällskapssjuk. Någon timme efter det satt jag där i F:s soffa, med lite morkisar och sa just det där: "Mitt liv är en såpa". Lite som Californication.

Kommentarer:
Postat av: Tessa

De va rikit rooolit där hos Linda! Vilken superkock hon e! Jag va å ganska primadonna på söndagen, även om jag gärna sov till halv ett. Men inga spyor, bara 2 burana 400 o sen var leendet på igen. Hade jättekul!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback