Mot Skrakis.

Dagarna springer iväg och jag gör mitt bästa för att komma ifatt. Upp före tuppen, iväg 7.30, droppa av Joel, hela dagen i skolan där jag idag knappt hade tid att gå på lunch. Eftersom det är förbjudet att springa i korridorerna och jag har brått mellan klassrum-lärarrum-materialrum på rasterna, går jag skitfort likt en sån där marathon-gångare som ser ut som om hon skulle vrida höfterna ur led och trassla in fötterna i varandra. Bra träning, kanske en sport för mig att satsa på.
Det var utvecklingssamtal med föreståndaren idag och lite diskussioner angående kommande läsår. Nu är det såna tider då man går i total ovisshet om hur hösten ser ut. Arbetslös eller ej? Dags att börja skriva CV och ansökan till de få jobb som finns. Blä!
Sen hem vid 16, hämta Joel, gå ut med Seidi, laga mat och vips är klockan hundra.

Samtidigt håller jag på att försöka flytta mitt pick och pack. Vi har hämtat lådor i två omgångar från Sparhallen och Joel är väldigt ivrig med att packa. Hans rum är för tillfället belamrat med lådor och sopsäckar. På fredag bär vi in skiten i lägenheten på Skrakis och på lördag morgon åker vi till IKEA för att skaffa oss en och annan möbel. Brorsan har lovat att komma med och hjälpa till (jag ringde och smörade och grattade på födelsedagen en vecka för sent) och samtidigt tar jag hem pappas bil som de haft hos sig i Stockholm.

TIll på köpet - en flytt innebär ju inte bara praktiska arrangemang, utan även en hel del pappersexcersis. Och DET, mina vänner, är nåt jag avskyr!

Kommentarer:
Postat av: moster

Jag har massor med fina flyttlådor om du vill ha...

2009-02-04 @ 19:47:00
Postat av: Linda

Vad roligt att Joel är så ivrig på att flytta =). Som sagt, säg till om det behövs någon hjälp på söndag!

2009-02-04 @ 21:08:53
Postat av: Tessa

Jag är ju TIVÄRR i Tallinn på SPA hela helgen, så jag kan int hjälpa dig =) hoppas d går bra ändå. Lycka till och va skönt att få lite ordning, tur att Joel e på. Kramis

2009-02-04 @ 21:30:27
Postat av: Mor

Jag läste Markanden idagens tidning och hittade massor av billiga saker... det finns bra billiga saker att få tag på nuförtiden. Vi har som sagt kaffebryggare, åtminstone. Vi kan komma hem med en och samtidigt besikta lägenheten.

Skönt för er att få eget...

Postat av: Mor

Shit vad det krånglar när man ska skicka kommentar...

Ville bara uttrycka mina lyckönskningar till den nya lägenheten! Vi har som sagt en kaffebryggare, åtminstone... men jag kollade Marknaden idag, och hittade massor med billiga saker. Folk slumpar bort en massa fina saker som obehövligt nuförtiden!

2009-02-05 @ 21:04:22
URL: http://www.britt-hoftled.blogspot.com
Postat av: Maggan

Tänk om vi bodde lite närmare varandra, då skulle du kunna få ett helt bohag av mig:)

Lycka till!

2009-02-06 @ 08:50:03
URL: http://mags.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback