Umgås.

Ett tecken på att jag fått mer egentid (Joel är adopterad av familjen Laaksonen numer...) är ju att jag faktiskt har kännt mig så mätt på ensamhet att jag fått en social skjuts och faktiskt träffat mina kära vänner!

I lördags sällskapade jag med Tessa, Li och Jeff först på Hesburger och sedan kom de över till oss och lekte och åt middag. Jeff är en aktiv kille och än i dag har jag sopat bort spår efter honom. Min solkräm hittade jag i kärlskåpet i köket (stod tidigare i badrummet). Den hade bytt plats med en liten matbytta som stod på hyllan i badrummet. Sedan hade han varit och steppat i Nylocks kattlåda, så kattspåns-spåren dammsög jag upp från köksmattan (men min nya 300 euros dammsugare, tack Pappa!) idag. Det var ju bara tur att jag såg när han slängde Joels simglasögon i sopkorgen!
Ja se ettåringar :) Trion åkte hem framåt kvällen.

På söndagen drog jag till Linda med familj. Där går det också rätt hett till eftersom Vilja börjar bli lika rörlig som tidigare nämnd ettåring. Det är tur att flickebarnet gillar Guitar Hero lika mycket som hennes mamma och "Tant" (det är jag), för vi fick spela nästan helt ifred medan hon satt på mattan och diggade i takt.

Nu väntar jag på att någon glad vän ska vilja sällskapa med mig i helgen. I´m barnfree.


Kommentarer:
Postat av: Linda

Vi kanske ska ut med Maria och Emil. Då kan du ju haka!

2009-02-24 @ 11:32:11
Postat av: Jenny

Vore skoj!

2009-02-24 @ 18:40:32
Postat av: Anonym

Tror inte vi får nån barnvakt dessvärre. Hörs om det!

2009-02-25 @ 11:12:23

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback