slut

Jag är så trött idag jag. Tisdagarna blir alltid hetsiga och tröttsamma. Jag skyndar från jobbet för att hämta Joel tidigt och sen åka iväg och träna. Innan jag åkte idag hann jag koka gröt och laga smörgås åt honom. Nåt annat fanns det inte hemma. (Här hade jag kunnat komplettera detta inlägg med en bild på mitt kylskåp som innehåller en syltburk, två flaskor ketchup, ett paket skinka och ett mjukt vitkålshuvud). Jag tänkte handla när jag kom hem. Men först gick vi ut (Joel är bättre i foten, även om den var som en ballong igår och han fick röntga den inte mindre än två gånger) och åkte rattkälke och jag drog min skadade son flera kilometer och var så slut när vi kom hem att jag stupade i soffan. Somnade och så var klockan 20.
Jag har massor med måsten också, men jag förstår inte hur jag ska orka ta itu med dem. Idag är jag utbränd. SÅ jag orkar inte ens skriva ett vettigt inlägg............................. gonatt.

Kommentarer:
Postat av: Maggan

Jag har varit dålig på att kommentera dina inlägg, men du ska veta att jag läser allt och ofta med ett leende på läpparna. Du är så rolig och jag vet ju vilken underbar person du är! Tänker på dig när du känner dig sliten, ensam-morsig och "med tomt kylskåp"...Kramar i massor från mig!!

Postat av: Anonym

Hej Jenny!

Läser din roliga blogg alltsom oftast =)! Grattis till jobbet nästa år, din mor "skvallrade", eller berättade det stolt är nog en bättre beskrivning! Eftersom vi bor på samma gata numera så tänkte jag höra om du behöver avlastning med rastandet av Seidi ngn gång?! (långa dagar på jobbet/träning...)

Jag gör det gärna när det passar, skulle behöva komma ut i friska luften oftare och utan egen hund blir det....alltför sällan! OM du vill, hör av dej! Din mamma har mitt nummer! / Johanna

2009-03-24 @ 21:36:56
Postat av: Jenny

Hej Maggan! Tack för uppmuntran! Hoppas ni har vägarna förbi Åland någon sommar snart, så vi får ses. Kram!



Johanna: Det vore toppen! Hon är inte direkt rask att gå med, men...

2009-03-25 @ 12:32:15
Postat av: Anonym

Haha, ingen fara, är inte så snabb själv heller! Maila eller ring mig när du behöver lite Seidiundsättning! Är ändå alltsom oftast i hemknutarna! / johanna

j[email protected] alt 0407329767

2009-03-25 @ 21:20:55
Postat av: Anonym

suck...inte ens en mailadress får man rätt; j_fagerlund ska det vara =)

2009-03-25 @ 21:22:21
Postat av: Anonym

suck, inte ens en mailadress får jag rätt; j_fagerlund ska det vara =)!

2009-03-25 @ 21:23:45
Postat av: Carola

Hej Jennsa,



dags att komma på behandling till Kroklund! Jag ska försöka få dig att slappna av en stund och ladda batterierna. Säg till när jag ska hämta Joel nästa vecka (efter utvecklingssamtalen, självklart!), så tar du Tristan, vi käkar middag och sen ska du få massage.



Men bara om detta inte stressar dig ännu mera, med alla dina måsten :-). Hoppas du kan ta dig tid. Vi har inte träffats på länge!! Och jag har lärt mig så mycket!



Kram på dig sålänge.

2009-03-26 @ 13:12:59
Postat av: Linda

Vad har du fått för jobb??

Sen säger jag som dig: VILA för tusan kvinna!!



Kram!!

2009-03-27 @ 10:49:13
Postat av: Ole

Hej Jenny! Vi är många som läser din fina blogg, och många ser jag går från min blogg vidare till din. Men kan du göra något åt dina feed-inställningar? Nu har du ingen feed. Det är behändigt att kunna se i blogglistan när du har skrivit nytt inlägg.

Ta vara på dej.

2009-03-29 @ 09:18:35
URL: http://ole-bloggboken.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Hej Ole. Jaha... feed ja. Det får jag kolla upp och se om jag får till.

Ha det bra!

2009-03-29 @ 13:09:14

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback