Söndag.

Jag och Joel konstaterade att våren kommit idag på morgonpromenaden. Solen sken, fåglarna kvittrade, det var bar mark längs gångbanan och snö i dikena och lite kyligt i luften.
Det kändes nästan synd att "slösa" bort en solig dag på Mariebad, men vi bestämde redan i går att vi skulle åka så därför blev det så ialla fall. Jag kände också att Joel behövde lite paus från sin älskade Johannes. De ses på föris, i skolan, på eftis och sen ska de leka hela kvällarna och helgerna och helst också sova över hos varandra. Och leker de inte med varandra så ringer de till varandra. Precis som gamla gifta par så gnäller de på varandra och blir lite osams och tjafsar om vad de ska göra så man blir trött att höra på dem.

Efter ett par timmar på Mariebad fick jag äntligen bilen fixad som jag kört runt med utan vare sig blinkers eller vindrutetorkare i ett par månader. Det visade sig att jag också kört runt utan olja i motorn. Åkte till Esso, handlade olja och spolarvätska som också varit slut hur länge som helst. Men jag har resonerat som så att eftersom jag inte har haft någon ordentlig vindrutetorkare på passagerarsidan är det onödigt med spolarvätska. Rutan är lika skitig ändå. Typ.

Nöjd och glad, med viftande sprillans vindrutetorkare, ren ruta, olja i tanken och funktionell högersvängsblinkers tutade vi hem till Skrakis. Svidade om lite hastigt och drog på mässa. När jag går på mässa brukar jag lite sådär visslandes spela dum då jag går förbi inträdet. Jag vet inte vad jag låtsas om riktigt, jag bara vill inte betala. Sen får de tro vad de vill - att jag inte fattar att man ska betala, eller att jag inte ser dem. Hursomhelst så är det aldrig någon som säger nånting och jag går på mässa gratis! Mässa brukar inte vara någon höjdare, men vi sysselsatte oss litegrann ialla fall. Vi gissade vikten på en stor fisk, vi gissade hur många ålandstidningar det fanns i en brevlåda, vi fixade gratis prenumerering på tidningen i tre veckor, vi gick runt och plockade godis från alla utställare och hamnade sist i IFK-båset och körde två matcher "bordsfotbollsspel" mot två IKF-are. När vi förlorat båda matcher gick vi hem med varsin film vi fått gratis från Ålandstidningen.

Jag hoppas verrrkligen det regnar när jag kör till jobbet imorrn bitti...

Kommentarer:
Postat av: Tessa

Haha, du e så gulli. Hann ju inga prata med dig idag efter träningen. Idag ha du iallafall fått prova din spolavätska. Puss.

2009-03-10 @ 21:49:28

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback