Sjuk.

Vi är sjuka.
Joel insjuknade väl egentligen lite halvt på söndagskvällen. Igår hade han feber och sprängande huvudvärk. Sån där som blixtrar till så man inte kan svänga huvudet eller röra ögonen. Jag såg på hans gångstil hur ont det gjorde, lite framåtskjutet huvud, blicken fäst på en punkt snett framåt och långsamma rörelser för att inte skaka runt det onda. Själv hostade jag torrt igår och det kändes som jag hade en sten på bröstet. Men i övrigt pigg.
Framåt kvällen fick jag kroppsvärk och tung skalle. Och när jag blev väckt mitt i natten av nån som låg och gnällde vid ytterdörren kom jag knappt upp ur soffan.

Det var Seidi.

Igår köpte jag ett smarrigt, rökt ben åt henne. Hon fläskade i sig nästan hela på en gång och drack typ tre skålar vatten efter det. Så det knep väl i blåsan, antar jag.
Fy fan, det var inte roligt att klä på sig och gå ut mitt i natten, hon kissade i fem minuter och började sen visa tecken på att sätta sig ner och skita. Jag väntade medan hon traskade runt i skitposition, men kom aldrig till skott för hon blev hela tiden avledd av nån härlig doft i gräset. Jag fick nervsläpp till slut.
"Men skit nu då!" gormade jag och ryckte i kopplet.
Då kom den tönten fram och ställde sig precis bredvid mig och tittade på mig med ursäktande blick: Förlåt att jag finns.
Så vi gick in. Och som tur höll hon sig hela natten sen.

Imorse hade Joel fortfarande huvudvärk, men ingen feber, och jag kände mig överkörd. Värk i kropp och skalle och lite stegring. Få se om det blir skola imorrn...

Kommentarer:
Postat av: Linda

Vi pratade om sinisen på förskolan idag och det var en som sa att många har klarat sig med bara lite ont i halsen. Det kan ju räcka med det om en bara har vett att vara hemma och vila! Stanna hemma imorgon också och ta det lugnt! OM det nu mot all förmodan skulle vara det ni har.

2009-11-10 @ 12:41:14
Postat av: Maggan

Nog låter det som "grissjukan" kommit till er åxå. Axel och jag har legat däckade, men det positiva (om man väljer att se det så) är att vi slipper vaccinera oss. Nu är det gjort! Krya på er!

2009-11-11 @ 15:32:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback