Braveheart.

Man måste våga för att vinna och att vara modig och ge sig i kast med nya saker och utmaningar gör en mer självsäker. Ingen nyhet för någon, men det är kanske inte alltid så lätt att vara den där modiga - helt enkelt för att människan vill känna sig "hemma" och trygg. Allt det där nya och stora kan ibland verka oöverstigligt, ialla fall för mig. Men eftersom jag håller på med en självkänsleboost, har jag bestämt mig för att strunta i det "farliga" och bete mig modigt.

Det hela började med en annons i tidningen, ett skrivarjobb. Jag funderade i en vecka (inte sååå modigt kanske) innan jag tänkte att "äh, jag ger det ett försök". Jag plitade iväg ett intressemail och väntade sedan ivrigt i flera dagar på svar. Inget svar kom. Det gick en vecka. Inget svar. Två veckor och nu började jag tappa hoppet om ett svar.
Tänkte nästan att det var likabra, så slapp jag gå vidare med det. Så slapp jag kliva över nästa tröskel. "Jag gav det ett försök, det var modigt av mig" tänkte jag och pustade ut.

MEN

Så igår, en månad senare, hade jag fått mail från en kille på företaget! Och även om jag "inte var den mest erfarne" var han sugen på att träffa mig och kunde jag ringa honom? Jag blev skraj och tänkte nästan radera mailet och skita i att jag såg det. Men så kom modiga Jenny fram igen. Så idag ringde jag och vi bestämde träff.

Och även om jag kommer möta en proffessionell människa som säkert har slips också, så tänker jag (trots att jag inte är den mest erfarne) bete mig övertygande och modigt!

Kommentarer:
Postat av: AnneEnkvist

Heja Jenny!!

Friskt vågat!! Lycka till, bra att du "modar" dej!!

2009-10-19 @ 20:34:34
Postat av: AnneEnkvist

Heja Jenny!!

Friskt vågat!! Lycka till, bra att du "modar" dej!!

2009-10-19 @ 20:35:00
Postat av: AnneEnkvist

Hmm,gamla faster o datorer...

2009-10-19 @ 20:37:19
Postat av: Linda

Grymt tjejen!! Och att i alla fall verka övertygande och modig är det du är bäst på. Tänk att du inte har sagt nått om det här tidigare. Blir spännande att höra mer sen :)

2009-10-19 @ 21:00:52
Postat av: Mor

Det där låter spännande! Om det är något du kan så är det ju att skriva! Det är du också bäst på! Heja!

Postat av: Jenny

Tack för hejningarna! Mmm, vi får se hur övertygande jag är sen när det kommer till kritan. Men jag ska försöka att inte sitta och titta ner i bordet, stamma och pilla nervöst med tröjärmen.

2009-10-19 @ 21:18:37
Postat av: Linda

Tveka inte! Just do it! :)

2009-10-20 @ 07:28:46

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback