Fläng och jäkt.

Det är intensiva dagar.
Upp kl 6, jobba till 16, hem och sköta barn, hund, katt och råtta. Och nu är jag inne i en riktigt skön och härlig träningsperiod (som jag hoppas ska hålla i sig)! Det har varit combat eller step på måndagar, combat på onsdagar med Emmeli, box på torsdagar med Sofie och core på fredagar. Sen har jag ofta lyckats klämma in nåt pass under helgen också.

Igår skulle jag precis börja göra mig klar för träning då Joel, som satt i soffan och tittade på en film, såg på mig med ledsna ögon och darrig underläpp. "Jag vill ju ha sällskap..." Och jo, jag förstod honom, jag har ju flängt på som en vettvilling de senaste veckorna. Han har själv inte varit hemma särskilt mycket, utan lekt med sina kompisar. Så jag sket i träningen och vi hade en mysig kväll tillsammans istället, med kvällspromenad och gris-pyssel.

Idag åkte han till sin pappa. Jag ska ha en LUGN helg, jag har ju min utgångsfria månad. Hoppas det inte kommer alltför många spöken och trick or treatar och stör, för jag har tänkt hasa runt ifred i knäiga mjukisbyxor och flottigt hår hela helgen.

Kommentarer:
Postat av: Linda

Du får göra som grannarna i Godby gjorde: dra ner persiennerna, stäng av ljudet på tven och släck alla lampor. Fast gör inte samma misstag som dem: De glömde dra för en tygbit på dörren (ett litet frostat-fönster inbyggt) där vi kunde se ljuset från tven. Lätt irriterande att de inte öppnade fast vi plingade på i flera minuter. Tror t.o.m. att vi ropade "Vi ser att ni har tven på". Galna ungar!

2009-10-30 @ 08:55:34
Postat av: Jenny

Haha! Men jag tror Seidid skällande skulle avslöja mig. Iofs, hon kunde ju vara ensam hemma... men jag skulle inte stå ut med oljudet.

2009-10-30 @ 17:05:47
Postat av: Linda

Ja, här skrämde Knallen ungarna så de sprang iväg direkt de hade plingat på. Satt ut en lapp på dörren sen om att inte plinga eftersom ungen sover och hunden skäller. La till ett ps. det finns inget godis heller.

Haha! Fy fan vad gammal en börjar bli.

2009-10-31 @ 08:59:12
Postat av: Jenny

Hahah, vad skönt gjort!

Men du kanske får räkna med lite "trick" då.

"Nu ger vi surkärringen" tänker ungarna.

2009-10-31 @ 10:44:38

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback