Utvilad!

Här sitter jag med mitt morgonkaffe i köket. För tillfället är jag fast i just detta rum, eftersom datorn vägrar laddas i något annat uttag än i det bredvid micron. Det tycker jag är konstigt. Annan apparatur funkar ju i de övriga eluttagen.

Morgonkaffe ja... lunchkaffe för andra kanske. Jag sov som en stock till kvart i 11. Så skönt! Och mina planer för dagen är:
- gå långpromenad med Seidi.
- åka och simma kanske... eller Avancia....
- städa.
- förbereda utvecklingssamtal.

Igår eftermiddag satte jag igång med utvecklingssamtalen. Tre stycken hade jag inbokade. Förberedd både praktiskt och mentalt var jag och tyckte det skulle bli kul att träffa eleverna och föräldrarna och skönt att ha tre undan! Men... så dyker den tredje inte upp! Jag ringer och frågar var de är, "jag har nog glömt kolla tiden" och så bidde det inget.
Fan, sånt där gillar jag inte. Man borde debitera föräldrarna för uteblivna besök, precis som t ex tandläkare gör.

Ska jag simma.... eller kolla vad det går för pass på Avancia idag? Det är den stora frågan jag brottas med idag.... Lejter.


Kommentarer:
Postat av: Mor

Jo, utebivna föräldrar kan man bli galen på (av)! Hela programmet skiter sig!

Postat av: Simon

Ursäkta, kunde inte låta bli när det var datorstrul... Det enda problem jag kan tänka mig är att din datorladdare skulle kräva ett jordat uttag för att funka... Har du en "fläskig" kontakt till den eller en såndär liten med bara 2 piggar på ändan?!?!?!

Kramen

2009-11-01 @ 22:18:19

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback