Jag är inte rumsren.

Hej Linda! Det är så kul att du läser min blogg. Jag tänkte, eftersom ingen annan gör det, så kan jag skriva liksom som ett personligt mail här till dig. Fast å andra sidan, det kan ju hända att någon annan kikar in, onödigt att ta risken tycker jag. Kram vännen!
Så om någon annan läser har jag en liten rolig sak att berätta för er.
Det florerar rykten om mig på byn. Det är inga hemskt elaka rykten, som att jag sågs höggravid (tvillingar förmodligen), full och rökandes i lobbyn på Arken med två män på var sida om mig (vem av dom är pappan?). Det var rykten av den mildare graden och det var min vän cK som informerade mig i fredags:
"Jag har hört att du inte kan bete dig bland folk."
"Va?! Vem har sagt det?"
"N.N hade träffat dig på någon tillställning. Han var inte särskilt imponerad. Du satt och rapade. Och så var du en dålig förlorare. Tydligen."
Jag försökte att visa att jag inte brydde mig, cK bytte samtalsämne, men jag blev något otroligt störd av att höra detta!
"Skulle jag vara en dålig förlorare?!" fräste och muttrade jag. "Och inte kunna bete mig bland folk?! Det var det värsta jag har hört!"
Sen följde en lång och utdragen utfrågning där jag ville ha reda på exakt när dessa hemskheter yttrats om mig, vem N.N hade sagt detta till och vem som hade fört det vidare till cK.
"Förlåt, men jag trodde verkligen att du inte skulle ta åt dig" sa cK och klappade mig på axeln då jag satt där med darrande underläpp.
Nu har jag kommit över det här. Jag har tänkt såhär: att jag har många fina vänner som står ut med mig precis så äcklig och oförskämd som jag är. Jag tänker inte låtsas vara fin i kanten för att bli accepterad av någon "pryding". I´m over it.
P.S Nästa gång jag träffar N.N ska jag rapa honom rätt i ansiktet!

Kommentarer:
Postat av: Läsare

Jenny. Du är så förbannat bra på att uttrycka dig! På riktigt. Många killar (förvisso även tjejer) har svårt att formulera sig med den träffsäkerhet du klarar. De kan inte mäta sig mot dig. Du har ordets makt och det skrämmer många killar - de förlorar makten. Naturligtvis har du helt rätt i att skita i honom och påminna dig om att du har fina vänner som älskar och accepterar dig som du är. Att acceptera människor är en svår sak. Vissa kan bara acceptera dem som är "rätt" och de är livrädda för allt som de inte uppfattar som normen...

Summan av det jag vill ha sagt är: använd dina ord. Om du vill, konfrontera NN. Men gör det med orden, för det är DÄR din styrka ligger, inte i rapen. Jag hejar på dig. Du är cool.

2010-02-14 @ 12:56:35
Postat av: Marianne

Jag läser din blogg och håller med föregående talare.

Och jag bara älskar dina bilder, din blogg är bäst! Du är dig själv och det tycker jag att är helt underbart!

2010-02-14 @ 13:57:04
Postat av: Linda

Du lyckades lura fram lite läsare i alla fall haha. Kanske jag borde göra så där också, för det verkar bara vara du och mamma som läser min :) Tror nog det är många som är intresserad av dig (både här på bloggen och i verkligen livet), men inte vågar träda fram i bloggvimlet. Människor som bara uppfattar dina rapar har missat en jävla massa. Det är deras förlust. Punkt. (Love you)

2010-02-14 @ 17:08:57
Postat av: Linda

Och by the way: vem fan är cK och N.N?!

2010-02-14 @ 17:10:17
Postat av: Jenny

Åååh, nu blev jag varm i kroppen och helt övertygad om att det inte är mig det är fel på. Roligt att ni träder fram och tack för uppmuntringarna!! :)

LUV U 2 Linda!

2010-02-14 @ 18:43:32
Postat av: p

Du vet att du e bra. Och som andra skriver, du är dig själv - och det gillar jag!

2010-02-14 @ 18:53:09
Postat av: lessa

jag e en looser på att kommentera men jag läser nog ibland! Bete sig? Vem fan behöver bete sig? Jag lycker du e cool! Ha en bra dag!

Postat av: AnneEnkvist

Heja Jenny, Jag håller med dej!

2010-02-15 @ 12:56:49
Postat av: Tessa

Cool e rätta ordet. Du är cool. Du är även min tvillingsjäl, jag rapar, pruttar o pissar when and where ever (just like u). Sen får folk säga vad dom vill. Du e så härlig o ärlig, no fejk, I LOVE!

2010-02-16 @ 18:21:19
Postat av: Jenny

Haha, "tvillingsjäl". Å i varandras sällskap blir det dubbelt så äckligt å roligt! :)

2010-02-16 @ 22:09:45

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback