After Dark.

After Dark överraskade mig verkligen. Jag hade egentligen inga förväntningar på de där sjungande transorna. Jag tänkte att de sjunger väl några halvtråkiga låtar i rosa klänningar. Men tji fick jag. Gud, vilken bra show! Det drevs en hel del med såväl den svenska som den internationella artisteliten, det var snuskigt, det var allsång och även om skämten kändes väldigt förutsägbara och gamla, så gick de hem hos publiken. De skämtade t o m om Skarven. Dansarna var snygga, speciellt de som inte klätt ut sig till kvinna, och de hade vi ett flertal tillfällen inte särskilt mycket kläder på sig! Dregel, dregel.
Efter showen drog jag, Carro och Annika till Indigo på öl. Vi fick sällskap av Fredrika och några arbetskompisar till henne. När vi tröttnat på Indigo gick vi till Arken.
Arken en fredag.
Will never happen again.
Det kryllade av 18 åringar som alla hade samma outfit: en svart, tight, lårkort klänning och svarta leggings. De skreks och skränades. Det grovhånglades och smektes på dansgolvet. Jag fick äntligen anledning att använda mig av den välbeprövade frasen:
"Get a room!"
De förstod inte vad jag menade, tror jag.
Även Lars-Åke minglade runt i lobbyn. Han hade lämnat Babsan på hotellrummet och jag och Carro började genast hålla utkik efter hans snygga dansare. Vi hittade dom inte förrän halv 4 och då gjorde vi sånt fint intryck tydligen, så vi blev bjudna upp på hotellrummet på en bärs.
Det tackade vi inte nej till! Tyvärr var majoriteten av de där killarna bögar och gnällde över att det inte kom några snygga killar på besök. Efter en öl drog jag hem till Skrakis och vaknade "imorse" med sprängande huvudvärk. Helt slut har jag varit, men nu såhär på kvällskvisten börjar jag kvickna till.

Carro hade fått två biljetter till showen ikväll som killarna ordnat, men jag sa att hon fick gå med någon annan. Jag ska ha myskväll med Seidi =)

Kommentarer:
Postat av: Mor

Vi var också och tittade på de tjusiga brudarna i går. Jag fattade först inte att faktiskt ALLA var killar, men sen när dom presenterade Kent och Niclas m fl förstod även jag att det inte fanns några riktiga kvinnor med.

Vilken blåsning att hamna på hotellrummet med en massa bögar! :-))

Postat av: Jenny

Ja, det var nog bara Larry, ljudteknikern, som var straight. Men han var lite för gammal igen...

2010-03-28 @ 12:31:57
Postat av: Tessa

Hahaha, faaan då. Men bögar e ju aastrevliga, men liggchansen är ju 0 =)

2010-03-28 @ 15:57:31
URL: http://bianco.webblogg.se/

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback