Spring, spring, spring.

Det känns vårigt ute. Solen har visat sig och arbetat lite på snön. Vägarna har varit till stor del bara idag, förutom någon hal fläck som tydligen ställde till det för en stackars bilist i närheten av Grelsby idag. Bilen låg på taket i diket. Hoppas chauffören var okej!
Själv får man lite såna där vahettere....? Vårkänslor. Jag får lust att vrida upp volymen på sterjon, veva upp rutan, skicka ut armbågen, ta fram solglajjerna, snurra på stan, parkera på Nygge och gå och köpa en glass. Jag får också lust att hålla någon i handen då jag går ut och går. Jag får lite önskan om käääärlek. Men var inte oroliga, det går nog snart över.
Kärleken spirade dock i helgen, då LInda hade födelsedagsfest. Det visade sig senare arta sig till en födelsedagsfest/förlovningsfest eftersom Stefan slog på stort och FRIADE mitt i allt. Det firade vi till tidiga morgonen. Tack Linda för kalaset, det var toppen!

Kommentarer:
Postat av: Linda

Tack, själv Jenny! Eller egentligen: Tack Jenny som kunde vara barnvakt. Som Janina sa. Du skulle liksom ha saknats väldigt mycket om du inte var med :). Du ska se att kärleken nog snart hittar dig också. Fram tills dess, försök att se framemot det. Kram

2010-03-10 @ 06:53:16

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback